Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το www.makantasis.com έχει στη διάθεσή σας τους παρακάτω τρόπους πληρωμής. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτόν που επιθυμείτε για την πληρωμή των αγορών σας, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η επιλογής του στην σελίδα checkout (Ταμείο) πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.


Πιστωτική / Χρεωστική
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.makantasis.com δεκτές γίνονται οι Visa, Mastercard, Dinnersπιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.
Η www.makantasis.com έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να πραγματοποιούνται οι συναλλαγές σας με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Θεωρούμε την ασφάλεια πληρωμών πολύ σημαντική, για αυτό όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε διαδικασία έγκρισης τόσο από εμάς όσο και από τον εκδότη της κάρτας. Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των πελατών μας, διασφαλίζονται ως απόρρητες και προστατεύονται μέσω online συστήματος ασφαλείας για εμπορικές συναλλαγές.

Αντικαταβολή
Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται κατά την παραλαβή της, με καταβολή του ποσού στον διανομέα της εταιρείας courier που συνεργαζόμαστε και θα πρέπει να πληρώσετε με μετρητά κατά τη στιγμή της παράδοσης, με μία επιπλέον επιβάρυνση 4,00 €.
Σημειώνεται ότι: βάση της κείμενης νομοθεσίας (δείτε παρακάτω την παράγραφο Σχετική Νομοθεσία), για παραγγελίες που η συνολική τους αξία ξεπερνά τα 500€ (συμπεριλαμβανομένων φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων) η εξόφληση με αντικαταβολή μπορεί να γίνει μόνο με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας στο POS του courier κατά την ώρα της παράδοσης.


Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για τους τρόπους Πληρωμής στην παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών